Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.06. 10:00

Veszekedés után egy igen válasz

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal a Molnár házaspárral ismerkedhetünk meg.

Zöldi Anikó

Molnár házaspár

Krisztina és Ferenc 2015 tavaszán ismerkedtek meg egy barátjuk által Miskolcon. Krisztina a barátnőjét kísérte el egy baráti találkozóra, ahol Ferenc is jelen volt.

Találkozásuk után 4 évvel elmentek kikapcsolódni Mezőkövesdre egy wellnes-hétvégére. Ferenc elhatározta, hogy megkéri kedvese kezét a vacsora során, de Krisztina nem értette, miért is kellene kiöltöznie, emiatt kisebb veszekedés tört ki köztük és a leánykérés a szobájukban történt.

Molnár házaspár

Augusztusban házasodtak össze Garadnán, szűk családi körben. Az esküvői fotózás a Boldogkői várban készült, illetve a környékén. Krisztina számára volt fontosabb ez a helyszín, mivel nem messze nőtt fel és mindig szerette ott tölteni az idejét. A kép, amivel a Molnár házaspár benevezett, az tetszett nekik a legjobba és szép emlékek fűzik őket hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában