Friss hírek

2007.12.12. 18:08

Négy munkás alatt dőlt össze egy 30 méteres állvány Miskolcon

<p>Négy munkás súlyosan megsérült, mikor összedőlt alattuk egy állványzat szerdán délután Miskolcon, a diósgyőri városrészben. A munkások a 30 méteres állvány felénél jártak, mikor az összedőlt. Hárman lezuhantak, egyikük a megroggyant állványzat romjai között rekedt.</p>

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint délután négy óra körül történt a baleset a diósgyőri városrészben, egy miskolci cég telephelyén. Egy vakolási munkákhoz épített állványzatot bontottak el a munkások. Mikor a körülbelül 30 méter magas állványt felénél jártak, az összedőlt alattuk. Hárman lezuhantak, negyedik társuk a romok között rekedt, őt a tűzoltók mentették meg. A mentők mind a négy embert elszállították, a rendőrség információi szerint súlyos, de nem életveszélyesek a sérüléseik. A rendőrség a munkaügyi és a munkavédelmi felügyelőség munkatársaival elkezdte az eset kivizsgálását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!