Feltörte a garázst, de nem sokáig örülhetett a zsákmánynak

Akt.:
Feltörte a garázst, de nem sokáig örülhetett a zsákmánynak - illusztráció
Feltörte a garázst, de nem sokáig örülhetett a zsákmánynak - illusztráció
Hejőkürt, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. március 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. március 28-án a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Attila 20 éves tiszatarjáni lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. március 27-én a délutáni órákban B. Attila a kerítésen át bemászott egy hejőkürti családi ház udvarára és az ott lévő garázs ajtóját kifeszítve, abból különböző elektromos és kézi szerszámokat tulajdonított el.

A tulajdonos másnap reggel észlelte a betörést, amelyet jelentett a rendőröknek, akik még aznap délelőtt elfogták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőt.

A járőrök B. Attilát előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a beismerő vallomást követően bűnügyi őrizetbe vették, mivel vele szemben más bűncselekmény elkövetése miatt is van büntetőeljárás folyamatban.

A fenti eseten túlmenően a miskolci-, a kazincbarcikai- és az ózdi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –