MVK: Vasárnap változás a helyi közlekedésben az óraátállítás miatt

Akt.:
Vasárnap változás a helyi közlekedésben az óraátállítás miatt
Vasárnap változás a helyi közlekedésben az óraátállítás miatt - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – A nyári időszámítás október utolsó vasárnapján ér véget, így október 29-én hajnali háromról kettőre kell visszaállítani az órát.

Az autóbuszok október 28-án üzemzárásig a nyári időszámítás szerint, 29-én üzemkezdettől a téli időszámítás szerint közlekednek kivéve a Repülőtérről 02:05-kor a 35R-es és a Szondi György utcáról 02:52-kor 1É-s autóbuszokat, amelyek a nyári időszámítás szerint indulnak.

Forrás: http://mvkzrt.hu/aktualis/hetvegi-oraatallitas-miatti-valtozas-helyi-kozlekedesben-vasarnap.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ne ijedjünk meg, ha 1-2 hétig tart megszoknunk az új időszámítást! Energiamegtakarítás? Egy órával több természetes fény? Kevesebb baleset és bűncselekmény? Talán nem is gondolnánk, de mindezekre egyformán hat az óraátállítás! Ahogy a szervezetünkre is. Október...

Az óraállítással elkezdődik a téli időszámítás
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Plusz egy órát alhatunk: október utolsó hétvégéje az óraátállítás ideje. Október 29-én, vasárnap hajnalban állítjuk vissza óráinkat 3-ról 2-re, véget ér a nyári időszámítás. A MAVIR becslései szerint évente egy közepes méretű város teljes felhasználásának megfelel...Felsőzsolca.
BOON.HU


hirdetés