Letartóztatásban a felsőzsolcai rablók

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Felsőzsolca, Miskolc – A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 21 éves férfinak és fiatalkorú társának a letartóztatását, akik 2018. december 3-án este egyikük rokonát rabolták ki Felsőzsolcán.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak a fenti időpontban eleve azzal a szándékkal mentek a sértett _ a fiatalkorú elkövető nagybátyja – lakására, hogy onnan alkoholos italokat és kész-pénzt tulajdonítsanak el.

A lakóházhoz érve a gyanúsítottak egyike belökte az ajtót, majd a sértettet kérdőre vonták, hogy hol tartja a sört, azonban a sértett ekkor még elzavarta a két elkövetőt, akik a lakásból távoztak.

A gyanúsítottak azonban tervüket nem adták fel, rövid idő elteltével ismét visszatértek a lakásba, ahol egyikük egy alkalommal, ököllel fejen ütötte a sértettet, minek hatására a megtámadott férfi a földre zuhant. Ekkor a fiatalkorú gyanúsított lehajolt a földön fekvő nagybátyjához és a kabátja zsebébe nyúlva, elvette 30 ezer forint készpénzét, majd a gyanúsítottak távoztak a sértett lakásából.

A sértett a bántalmazás következtében a fején zúzódással járó, 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Miskolci Rendőrkapitányság az elkövetőket társtettesként elkövetett rablás bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként.

A bíróság az ügyészi indítványban foglaltakkal egyezően állapította meg, hogy a gyanúsítottak esetében fennáll a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért a kényszerintézkedést elrendelte.

ÉM


Illusztráció
Felsőzsolca, Miskolc - Megvárták és elvették a férfi harmincezer forintját. A Miskolci Járásbíróság egy hónapra letartóztatta azt a fiatalkorú gyanúsítottat, aki társával együtt a felsőzsolcai nagybátyjához törhetett be azért, hogy tőle sört és pénzt szerezzenek. A gyanú szerint a fiatalkorú f...

Illusztráció
Sajószentpéter - Azonosították, majd elfogták a rendőrök azt a férfit, aki erőszakkal elvette egy nő ékszereit Sajószentpéteren. Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást február 21-én a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse ismeretlen tettessel sze...Felsőzsolca.
BOON.HU


hirdetés