Felsőzsolca díszpolgára lett Csöbör Katalin

Akt.:
A díj átadása közben
A díj átadása közben - © Fotó: Bujdos Tibor
Felsőzsolca – Felsőzsolca Város ünnepi testületi ülésén szombaton Felsőzsolca Város Díszpolgára kitüntető címet vehetett át Csöbör Katalin országgyűlési képviselő.


– Óriási megtiszteletés számomra az, hogy elismerték a munkámat, azt, amit szívből csinálok a településekért, köztük Felsőzsolcáért – nyilatkozta lapunknak a képviselőasszony. – Felsőzsolca mindig is értékelte a munkámat, de lehet, hogy a 2010-es árvízből is fakad ez, hiszen akkor nagyon sokat voltam a településen, de az, hogy most rám gondoltak és megkaptam ezt a kitüntető címet arra nem találok szavakat.


Csöbör Katalin 1965-ben született Miskolcon, kétgyermekes édesanya. Egyetemi tanulmányait Miskolcon végezte, 2010-től a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1. számú választókerület országgyűlési képviselője.

Az ünnepi testületi ülése méltatták szerepét a 2010-es árvíz kapcsán, amikor is “Felsőzsolcán a segélyek, adományok szétosztásánál aktívan közreműködött, az árvízi újjáépítésben tevékenyen részt vett. Az M26-os út, a gát és a vápa, valamint a felsőzsolcai csomópont, hidak megépítésének megszervezésében aktív szerepet vállalt és működött közre egészen az átadásig. Neki köszönhető az, hogy megvalósult Felsőzsolcán az árvízben szétszakadt II. vízbetápláló vezeték.”

ÉM-JLI