Nagyvilág

2015.01.06. 09:40

CES 2015 - Samsung: 2020-ra minden termékünk a világhálóra lesz kötve

CES 2015, Las Vegas - Ha valami már alig várja, hogy a kenyérpirítón is tudjon e-maileket olvasni, akkor jó hírünk van. A Samsung szerint erre már csak 15 évet kell várni.

CES 2015, Las Vegas - Ha valami már alig várja, hogy a kenyérpirítón is tudjon e-maileket olvasni, akkor jó hírünk van. A Samsung szerint erre már csak 15 évet kell várni. Az ügyvezető, BK Yoon szerint 5 éven belül a Samsung összes terméke csatakozni fog a netre. Ez bizony ez óriási vállalás, és jól mutatja, hogy mennyire eltökélt a Samsung. Van is a jelenségre egy külön kifejezés: The Internet of Things, ami azt jelenti, hogy minden mindennel kommunikál. Ezt a gyártó tehát 5 éven belül meg is fogja valósítani. A 2020-as jóslat tehát arra vonatkozik, hogy a trendhez mindenki más is csatlakozni fog, vagyis 15 éven belül simán elképzelhető lesz az, hogy az ágyunk érzékéli, amikor felébredünk és jeleket küld a kenyérpirítónak és a kávéfőzőnek. Micsoda boldog reggelek lesznek azok!

A Samusung itt azonban nem állt meg a vállalásokkal. 2017-re (vagyis 2 éven belül) a cég mobiltelefonjainak és TV-inek a 90%-a már csatlakozni fog a netre. Végezetül, az ügyvezető felszólított minden gyártót, hogy csatlakozzanak, mert egyedül nem fogják tudni véghezvinni nagy tervüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!