Felpofozta ismerősét a hangonyi presszóban

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Hangony – Garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 51 éves hangonyi férfival szemben.

A gyanúsított előzetes szóváltást követően 2018. augusztus 9-én 15 óra 30 perckor egy helyi presszóban arcon ütötte és fellökte az ismerősét, akinek a ruhája elszakadt és nyolc napon belüli sérülései keletkeztek. A rendőrök a férfit otthonából állították elő a Putnoki Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Ózdi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

ÉM


Illusztráció - Tömegverekedésbe torkollt a családi háború Mérán
Miskolc - A Miskolci Törvényszék március 14-én hirdetett ítéletet annak a hat vádlottnak az ügyében, akik a két mérai család között, évek óta fennálló haragos viszony miatt úgy összeverekedtek, hogy őket a rendősrég választotta szét. A megállapított tényállás szerint Mérán, az egy utcában élő csa...

Illusztráció
Miskolc - Centimétereken múlott, hogy két autó nem fért el egymás mellett egy miskolci benzinkúton. A vita hevében a verekedők egyike széklábbal is ütötte az ellenérdekelt feleket. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrka...