"Felpörgetik" a tárgyalásokat

"Felpörgetik" a tárgyalásokat
Káli Sándor polgármester nem kívánta kommentálni azt az értesülést, hogy Leisztinger Tamás érdeklődik a DVTK iránt.

Mint arról korábban már beszámoltunk: a szerkesztőségünkbe eljutott információk szerint, Magyarország negyedik leggazdagabb emberének tartott vállalkozó, Leisztinger Tamás, vagy valamelyik cége többségi döntést biztosító üzletrészt vásárolna a DVTK – ma még – NB I-es labdarúgócsapatát működtető DFC Kft.-ben.

Az információt a múlt heti érdeklődésünkre nem erősítették meg Leisztinger Tamás cégbirodalmának központjában, a budapesti Arago-Forrás cégcsoportnál, ahonnan azt a rövid szóbeli tájékoztatást is kaptuk, hogy cáfolni sem kívánják ezt a sajtóhírt.

Kedden délután – Miskolc város napjának ünnepén, a Miskolci Nemzeti Színházban, az ünnepi közgyűlés után – Káli Sándor polgármestert kérdeztük arról, hogy a város vezetése tárgyalásban áll-e Leisztinger Tamással az DFC Kft. üzletrészének eladásában, amire az a rövid válasz érkezett, hogy ,,no komment”.

Káli Sándor arra a kérdésünkre, hogy tárgyalásban állnak-e ez ügyben valakivel, a következőket válaszolta: ,,Mutatkozik érdeklődés a DFC Kft. iránt, arra azonban nincs felhatalmazásom, hogy elmondjam azt, hogy kivel, pontosabban kikkel tárgyalunk, már csak azért sem, mert az érdeklődő fél kifejezetten kérte, hogy ne hozzuk nyilvánosságra a nevét. Vagyis valószínűleg nem tenne jót az ügy menetének, ha bármit is mondanék. Tudom, hogy a szurkolók szeretnének a jövővel kapcsolatban minél hamarabb tisztán látni, de most még türelemre van szükség.”

Amikor azt kérdeztük, hogy a türelmi idő napokban, vagy hetekben mérhető-e, Káli Sándor annyit mondott, hogy az elkövetkező napokban igyekeznek ,,felpörgetni” a DFC Kft. iránt érdeklődőkkel a tárgyalásokat.

A polgármester ígéretet arra, hogy hamarosan válaszolni fog, a DVTK jelenével és közelmúltjával kapcsolatos kérdéseinkre is, amelyet kedden a városvezető sűrű programja miatt nem tudtunk neki feltenni.További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek