A Jakab Oktatási Kft. felnőttképző tevékenységének bemutatása

Akt.:
A Jakab Oktatási Kft. felnőttképző tevékenységének bemutatása
© Illusztráció: dreamstime.com
Cégünk húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkező felnőttképzési intézmény. Napjainkban már büszkén mondhatjuk, hogy több ezer tanulni akaró felnőttet képeztünk, több mint száz szakmában.

Társaságunk munkatársai kiválóan felkészült, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek. Napi szinten bizonyítják vezetői, oktatásszervezői, vizsgaszervezői, könyvelési hozzáértésüket. A képzéseink versenyképes megvalósításának érdekében éves szinten átlagosan 150-200 fős oktatói létszámmal dolgozunk. Tanáraink magasan kvalifikált, képzett, elismert szakemberek.

Tanfolyamaink elsősorban az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakmákra terjed ki, de szervezünk egyéb szakmai és hatósági képzéseket is. Nyitottak vagyunk bármilyen új igényre. Tanfolyamaink megrendelői a Munkaügyi Központ, vállalkozások, akik saját munkavállalóikat iskolázzák be, valamint azok a felnőttek, akik új szakmát szeretnének megtanulni és vállalják az önköltséges képzést.

2015-től vizsgaszervezéssel is foglalkozunk, mára már több mint 50 OKJ-s szakmában rendelkezünk vizsgaszervezési jogosultsággal. 2005-től intézményünk ECDL vizsgaközpont. A hatósági gépkezelői képzések tekintetében képzési és vizsgáztatási jogosultsággal rendelkezünk, amelyet a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyezett.

Társaságunk székhelye – ahol két éve tankonyhát is kialakítottunk – frekventált központi helyen található Miskolcon, könnyen megközelíthető. Telephelyünkön is bonyolítunk elméleti és gyakorlati képzéseket.

Munkánk elismeréseként 2013-ban „A B.-A.-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelkedő gazdálkodó szervezete” kitüntetést vehettük át a szolgáltatási szektorban. Az intézményünk vezetése elkötelezett abban, hogy a folyamatos humán és tárgyi fejlesztések megvalósításával a partnereink igényeit az elvárásoknak megfelelő szinten valósítsuk meg.

Jakab Oktatási és Szakképzési Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 1.
Telephely: 3527 Miskolc, Vásártéri u. 41.
Felnőttképzési engedély száma: E-000081/2014
Vizsgaszervezési engedély száma: BO/11/68-19/2015.
Tel/Fax: +3646347207, Mobil: +36703247065

– PR cikk –