Magyarország

2010.09.28. 19:44

Robbanás Őrbottyánban - a ház tulajdonosa halt meg

<p>A ház tulajdonosa halt meg a kedd délután Őrbottyánban történt robbanásban. A családi házban még három családtag lakott, de ők nem voltak otthon, mikor a detonáció történt, így más sérültje nincs az esetnek. Feltehetően a vezetékes gáz robbant be, de hogy pontosan mitől, azt még vizsgálják.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, egy ember meghalt, amikor robbanás történt kedden délután egy családi házban, a Pest megyei Őrbottyánban. A váci tűzoltókat délután öt óra után nem sokkal hívták a helyszínre. A családi házban feltehetően a vezetékes gáz robbant fel, de hogy pontosan mitől, azt még nem tudni.

Petróczi Tímea, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: az összedőlt házban összesen négyen laktak, de a robbanás idején csak a ház tulajdonosa, egy férfi tartózkodott az épületben. A tűzoltók egy ember holttestét - a tulajdonosét - találták a romok alatt, a detonációnak több áldozata nincs és sérültek sincsenek. A helyszínen késő estig dolgoznak várhatóan a tűzoltók. A robbanás pontos okát egyelőre nem tudni, azt vizsgálják.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!