Fellegi szerint át kell dolgozni a támogatások rendszerét

A nemzeti fejlesztési miniszter szerint át kell gondolni az európai uniós támogatások magyarországi lebonyolítási rendszerét és a hazai fejlesztési források felhasználását is meg kell reformálni. Fellegi Tamás minderről Miskolcon beszélt egy hétfő esti konferencián.

Mint elmondta: az egyik legfontosabb cél a munkahelyteremtés, ennek érdekében a felhasználható hazai forrásokat és az ehhez kapcsolódó támogatási rendszert egységesíteni és programalapúvá kell tenni. Mindezt azért látja szükségesnek, mert véleménye szerint a támogatások így hasznosulnak leginkább. A fejlesztési tárca vezetője beszédében az Új Széchenyi Tervről is szólt, amellyel kapcsolatban kiemelte: az abban lefektetett célok, valamint a magyarországi és az uniós források összehangolásával már belátható időn belül is komoly eredményeket lehet elérni. Ezek elsősorban új munkahelyek létesítésében nyilvánulhatnak meg – fogalmazott.

– Független Hírügynökség –

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s