Friss hírek

2009.03.17. 15:09

Potencianövelő kenyeret sütnek Ukrajnában

<p>Potencianövelő kenyeret dobott piacra a napokban egy kelet-ukrajnai kenyérgyár. A vállalat pékségében egy titkosított recept alapján készült gyógynövénykeveréket kevernek a kenyértésztába.</p>

Nemcsak laktató, hanem a férfiak számára nagyon is hasznos kenyér előállításába kezdtek a kelet-ukrajnai Mariupoli Kenyérgyár pékségében - adta hírül a Komszomolszkaja Pravda. Ljudmila Romanyenko, a vállalat kísérleti laboratóriumának vezetője a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a kenyértésztába egy Briz (Szellő) fantázianevű adalékot kevernek, ami különböző gyógynövények keverékéből áll.

A vállalat reklámszakemberei szerint az általuk piacra dobott új termék fogyasztása jótékonyan hat az emberi szervezetre, megnöveli a munkabírást, illetve kedvező hatással van a férfiak potenciáljára is.

A mariupoli pékek a jövőben Zsemcsug (Igazgyöngy) márkanév alatt olyan zsemle előállítását tervezik, amelynek adalékanyagai a keringésre és a vérképző szervekre fejtenek ki jótékony hatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!