Felhőszakadás Miskolcon

Felhőszakadás Miskolcon
Miskolc – Hétfő kora délután elfeketedett az ég Miskolc felett és hatalmas felhőszakadás zúdult a borsodi megyeszékhelyre.  Vihar Miskolcon - olvasói képek 2008.06.30.  Vihar Miskolcon 2008.06.30       Fák dőltek ki a vihar miatt a Hatvanötösök útján, Miskolcon      

16.40: Fakidőlés miatt félpályán haladnak az autósok Miskolcon a Hatvanötösök útján. A tűzoltók ezekben a percekben is szeletelik motoros fűrésszel azt a hatalmas fatörzset, ami a délutáni vihar során dőlt ki. A fadőlés miatt a tűzfalról is téglák peregtek le, a meglazult téglákat a tűzoltók egy 5 méteres létra segítségével bontják el jelenleg is.


14.50: A hétfői felhőszakadástól a Repülőtéri út vasúti aluljáró alatti részét elöntötte a víz. A legmélyebb pontján combmagasságig ér a víz, ahova egy Citoren beragadt . A mentést ezekben a percekben kezdték meg. Az egyik környéken lakó szerint az idézhette elő a bajt, hogy nincs megoldva az út csapadékelvezetése és az út lejtése miatt mindkét irányból megáll az esőviz a vasúti aluljáró alatti szakaszon.
Az esetről videós és fotós beszámolót közlünk hamarosan.


Úgy néz ki a 2008-as nyarat a viharokról fogjuk emlegetni, hétfő kora délután fekete felhők lepték el Miskolc egét. Fotózzon vihart és küldje el nekünk e-mailben a képeket a boon@inform.hu címre!

 • Nézze meg Ön is a webkameránkat Miskolc felett!
 • Ön is látta a vihart? Küldje be felvételeit!
 • Milyen időjárás várható?
 • Villámcsapás és felhőszakadás Miskolcon Merülés a Zsolcai kapuban 2008.06.13. 
 • Videók a tubáról:   
 • Nézze meg a tubáról a fotókat: Tuba Miskolc felett 2008.06.11.
 • Viharos képeink:  Vihar 2008.04.19. Vihar a megyében 2008.04.20. Megdöbbentő képek a szombati viharról 2008.04.20.


 • 0Hozzászólás

  Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

  Még 1000 karakter

  A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


  hirdet�s