Felhőszakadás Miskolcon

Felhőszakadás Miskolcon
Miskolc – Hétfő kora délután elfeketedett az ég Miskolc felett és hatalmas felhőszakadás zúdult a borsodi megyeszékhelyre.  Vihar Miskolcon - olvasói képek 2008.06.30.  Vihar Miskolcon 2008.06.30       Fák dőltek ki a vihar miatt a Hatvanötösök útján, Miskolcon      

16.40: Fakidőlés miatt félpályán haladnak az autósok Miskolcon a Hatvanötösök útján. A tűzoltók ezekben a percekben is szeletelik motoros fűrésszel azt a hatalmas fatörzset, ami a délutáni vihar során dőlt ki. A fadőlés miatt a tűzfalról is téglák peregtek le, a meglazult téglákat a tűzoltók egy 5 méteres létra segítségével bontják el jelenleg is.


14.50: A hétfői felhőszakadástól a Repülőtéri út vasúti aluljáró alatti részét elöntötte a víz. A legmélyebb pontján combmagasságig ér a víz, ahova egy Citoren beragadt . A mentést ezekben a percekben kezdték meg. Az egyik környéken lakó szerint az idézhette elő a bajt, hogy nincs megoldva az út csapadékelvezetése és az út lejtése miatt mindkét irányból megáll az esőviz a vasúti aluljáró alatti szakaszon.
Az esetről videós és fotós beszámolót közlünk hamarosan.


Úgy néz ki a 2008-as nyarat a viharokról fogjuk emlegetni, hétfő kora délután fekete felhők lepték el Miskolc egét. Fotózzon vihart és küldje el nekünk e-mailben a képeket a boon@inform.hu címre!

  • Nézze meg Ön is a webkameránkat Miskolc felett!
  • Ön is látta a vihart? Küldje be felvételeit!
  • Milyen időjárás várható?
  • Villámcsapás és felhőszakadás Miskolcon Merülés a Zsolcai kapuban 2008.06.13. 
  • Videók a tubáról:   
  • Nézze meg a tubáról a fotókat: Tuba Miskolc felett 2008.06.11.
  • Viharos képeink:  Vihar 2008.04.19. Vihar a megyében 2008.04.20. Megdöbbentő képek a szombati viharról 2008.04.20.