Felborult egy tartályvagon Miskolcon

Akt.:
Felborult vasúti tartályvagon Miskolcon, a rendező pályaudvaron 2015. április 2-án. A vagon feltöltő csonkjai épek maradtak, ennek köszönhetően a szállított anyag nem szivárog.
Felborult vasúti tartályvagon Miskolcon, a rendező pályaudvaron 2015. április 2-án. A vagon feltöltő csonkjai épek maradtak, ennek köszönhetően a szállított anyag nem szivárog. - © MTI Fotó: Vajda János
Miskolc, 2015. április 2., csütörtök (MTI) – Felborult egy vasúti tartályvagon Miskolcon, a rendező pályaudvaron csütörtök reggel, veszélyes anyag nem szivárog belőle – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete az MTI-t.

A közlemény szerint az eldőlt vagon feltöltő csonkjai épek maradtak, ennek köszönhetően a szállított anyag nem szivárog.

A műszaki mentést a miskolci tűzoltók végzik, a helyszínen van a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a mobillaboregység is.

A baleset a Miskolc-Budapest vasúti fővonal forgalmát nem érinti.


tartaly2

Felborult vasúti tartályvagon Miskolcon, a rendező pályaudvaron 2015. április 2-án. A vagon feltöltő csonkjai épek maradtak, ennek köszönhetően a szállított anyag nem szivárog. MTI Fotó: Vajda János


– MTI –