Felborult egy autó Szendrőládnál, öt sérült

Felborult egy autó Szendrőládnál, öt sérült
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 31-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Szalonna és Szendrőlád közötti útszakaszon 13 óra 15 perc körüli útszakaszon haladt egy autó, aminek sofőrje előzési manővere közben letért az útról, majd felborult. A balesetben öten megsérültek.

felborult2

Gagyvendégiben, a Fő úton egy négy éves kisfiú társaival sétált 13 óra 50 perc körül. A fiú hirtelen, körültekintés nélkül át akart szaladni az út túloldalára, de elsodorta őt egy autó. A kisfiú nyolc napon belül gyógyuló könnyebb sérüléseket szenvedett.

A 27-es számú főúton Edelény felé tartott egy személygépkocsi 16 óra 25 perckor, az autóba berepült egy darázs. A sofőr emiatt áttért a szemközti sávba és nekihajtott egy autónak. A balesetben egy személy könnyebben megsérült.

kerek_650

Tiszaújvárosban, a Lévai úti körforgalomban 18 óra 45 perc körül egy autó sofőrje nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak és nekiütközött. A biciklist, súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, valamint arra, hogy aki ittasan, illetve más bódító hatású szer hatálya alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti. Fontos továbbá azt is hangsúlyozni, hogy a melegben a reakcióidő nő, a fáradékonyság fokozódhat, így csak kipihent állapotban induljanak útnak. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Kiégett egy Volán busz a Pingyom-tetőn
Miskolc - Teljesen kiégett egy menetrend szerinti Volán busz, Miskolc határában a Pingyom-tetőn. A helyszínen szerzett információink szerint a busz motorteréből csaptak föl a lángok, ami azután átterjedt az utastérre és a vezetőfülkére is. Nagy szerencsére senki sem sérült meg, mert időben sikerü...

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 30-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Miskolcon, a Daru utcában 15 óra 50 perc körül egy kerékpáros nem tartott kellő oldaltávolságot egy autóhoz képest és nekihajto...

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt vasárnap délután Miskolcon a Sajószigeti és Zsigmondy utca kereszteződésében. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint, egy Opel Astra haladt a Sajószigeti utcán. Amikor elérte a Zsigmondy utcai kereszteződést, úgy tudjuk n...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .