Felavatnák a szolnoki kaput

Baktalórántháza – Az idő melegszik, a Baktalórántháza pedig nem szeretné, ha hidegzuhany érné a Tisza-partján. Igaz, ami igaz: az NB II-es futballcsapat számára kőkemény feladatnak ígérkezik megúszni a vereséget a folyómenti városban. A Szolnok elleni őszi mérkőzés tudósítása. [.pdf – 50KB]

A Szolnok ugyanis a harmadik helyen posztol, vagyis élgárdának tekinthető.

– Ismét kaptunk egy sanszot, ami annyit tesz: a hátralévő tizenegy fordulóban ásóval, kapával, vagy bármilyen módon még legalább négyszer nyerni kell – nyomatékosította Madalina György, a legutóbbi győzelmével középmezőnybe felkapaszkodó Baktalórántháza edzője.

– Az elkövetkező időszakban akadnak olyan mérkőzések, mint éppen a Szolnok, Kecskemét, Nyíregyháza, Fradi ellen, amelyeket idegenben játszunk és nem lesz szégyen vereség. A fentmaradó hét meccsből ötször otthon játszunk, ezek reális lehetőséget kínálnak az óhajtot pontok megszerzésre. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy Szolnokra is csak kirándulni megyünk: mivel a hazai csapat tavasszal még nem kapott gólt, szeretnénk mi lenni az elsők, akik betalálunk kapujukba, így esetleg pontot is tudunk rabolni.

Megjegyzem, idén még nem fordult elő, hogy kétszer egymás után ugyanaz a hátvédsor szerepeljen, sajnos, erre most sincs mód, mert Szenes sérült.

– Koncz Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából