Feladta magát a Böszörményi úti bankrabló

Feladta magát az a férfi, aki megpróbált kirabolni egy bankot kedden reggel, a XII. kerületi Böszörményi úton. A férfi dél körül sétált be a Szervezett Bűnözés Elleni Osztály VIII. kerületi épületébe.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, kedden reggel, valamivel 9 óra előtt támadta meg valaki a XII. kerületi Böszörményi úton működő egyik pénzintézetet. A férfi az egyik ügyfél nyakához egy kést szorított. A támadó közben egy táskát dobott az alkalmazottakhoz, hogy tegyék bele a pénzt, ám ekkor a biztonsági őr is közbelépett, a rabló emiatt végül zsákmány nélkül, egy kocsival elmenekült.

A 30 éves férfi a támadás után néhány órával magától besétált a Szervezett Bűnözés elleni osztály VIII. kerületi, Tolnai Lajos utcai épületébe és feladta magát. A férfi korábban már volt büntetve – tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

A Független Hírügynökség információi szerint az autóval menekülő férfinek már nyomában voltak a rendőrök, mert a saját kocsijával menekült, így a rendszám alapján könnyen azonosították.