Feladót írt a borítékra. Ez buktatta le a fehér poros levelek küldőjét

Akt.:
Feladót írt a borítékra. Ez buktatta le a fehér poros levelek küldőjét
Feladót írt a borítékra. Ez buktatta le a fehér poros levelek küldőjét - © Fotó: SzB
Miskolc – Különösen nagy kárt okozó közérdekű üzem működésének megzavarása bűntett elkövetésével gyanúsítják azt a szerencsi férfit, akinek a bíróság előzetes letartóztatásáról döntött.

Facebookos utalások

A megalapozott gyanú szerint a férfi szeptember 13-án, majd másnap is olyan levélborítékot küldött a szerencsi postahivatalba, melyekből ismeretlen eredetű gyanús por szóródott ki és emiatt a posta működését félbe kellett szakítani, az épületet le kellett zárni. A gyanús küldeményeken feladót is feltüntetett, egy internetes felhasználónevet. Ezzel a felhasználónévvel a gyanúsított hozott létre felhasználói profilt a facebookos oldalán.

Társadalmi veszélyesség

A bíróság az előzetes letartóztatását a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés nagyfokú reális veszélye miatt rendelte el.

feher-poros2

Kiemelkedő tárgyi súlyú ügyről van szó, aminek jelentős a társadalmi veszélyessége, így a kiszabható büntetési tétel és a gyanúsított külföldi kapcsolatai miatt is a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazása indokolt.

ÉM-SZB


Pénteken reggel ki kellett üríteni a NAV-ot a „gyanús fehér port” tartalmazó boríték miatt
Miskolc, Szerencs - Egy 62 éves szerencsi férfit gyanúsítanak a „fehér poros” levelek küldésével. Mint írtuk, a rendőrség horgára akadt az a 62 éves szerencsi férfi, aki gyanúsítható azzal, hogy ő adta fel azokat a leveleket, amelyek két napon belül kétszer is megakasztották a szerencsi postahiva...

Elkapták a „gyanús fehér poros” levelek borsodi küldőjét
Miskolc, Szerencs - Közérdekű üzem működésének megzavarása lehet a vád a „levélbetyár” ellen. Egy 62 éves szerencsi férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy „gyanús fehér porral” megtöltött borítékot adott fel a múlt héten két alkalommal is a szerencsi postahivatalon keresztül. Alapos a gyanú arra...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .