Fél órán belül elfogták az idős néni kirablóit Miskolcon

Miskolc – Miskolc belvárosában egy 81 éves idős asszonyra két fiatal rátámadt kedden délelőtt, fellökték, majd táskáját kezéből kitépve kereket oldottak. A bűncselekmény során súlyos sérülést szenvedett sértett kirablóit a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai fél órán belül elfogták és előállították.

Egy 81 éves idős asszonyra 2012. október 9-én délelőtt a Miskolc Vörösmarty úton két fiatalember rátámadt, a nénit fellökték és táskáját a kezéből kitépték, majd a helyszínről elmenekültek. A sértett az esés következtében súlyos, combnyaktöréses sérüléseket szenvedett.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei a kapott személyleírás alapján a 18 és 23 éves, miskolci lakos rablókat fél órán belül beazonosították és elfogták.

A rablás megalapozott gyanúja miatt megindított büntetőeljárásban az elkövetők előállítása megtörtént. Kihallgatásukat követően a rendőrség bűnügyi őrizetbe vételüket tervezi.

– A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .