Fejbelőtte magát az ikerpár

Közös öngyilkosság áll a hétfői coloradói lövöldözés hátterében – közölte az amerikai állam rendőrsége. A hatóságok csak nehezen tudták megfejteni, hogy mi történt, de az ok még mindig nem világos.

A két 29 éves ausztrál nőre egy magánkézben lévő coloradói lőtéren találtak rá, ahol közösen béreltek ki egy pályát. Egyikükön már nem tudtak segíteni, de a másikat még életben találták és kórházba vitték a mentők. A hatóságok eleinte nem tudták, mi történhetett. A rendőrök előbb azt mondták, hogy nem készült biztonsági kamerás felvétel, de aztán mégis találtak egyet. Az életben maradt lány is magához tért, és elmondta: közösen megállapodtak nővérével, hogy véget vetnek az életüknek. “Tettük oka azonban továbbra is ismeretlen, annak ellenére, hogy a nőt két órán át hallgatták ki csütörtökön” – mondta Louis Perea százados, hozzátéve, hogy a túlélő nem volt hajlandó válaszolni az ezzel kapcsolatos kérdésükre.

Ausztrál sajtóértesülések szerint mindketten 22-es kaliberű fegyvert használtak, és fejsérüléseket szenvedtek. A lányok szülei már úton vannak az Egyesült Államokba, ahol várhatóan pénteken kihallgatják őket a rendőrök.
– Független Hírügynökség  –