Friss hírek

2009.01.27. 19:03

HANGOS SPOTHÍREK este

<p>- Egygólos győzelem Dél-Korea ellen a kézilabda világbajnokságon<br />- Fazekas Nándor nyártól ismét a Veszprémben véd</p>

Magyarország végletekig kiélezett mérkőzésen 28-27-re legyőzte Dél-Koreát a horvátországi férfi kézilabda világbajnokságon. A középdöntőt így 5 ponttal zárta Hajdu János csapata, így minden bizonnyal a csoport harmadik helyén végez és a világbajnoki ötödik helyért játszhat csütörtökön.

Fazekas Nándor júliustól három évig az MKB Veszprém játékosa lesz - mondta a Független Hírügynökség kérdésére a klub vezetése kedden. A magyar válogatott kapus a német Gummersbachtól igazol Mocsai Lajos csapatába. Fazekas már tavaly megállapodott a Veszprémmel, a szerződést akkor meg is kötötték, de a játékos kérésére nem hozták nyilvánosságra. A 32 éves hálóőr jelenleg a horvátországi világbajnokságon van a magyar válogatottal.

Roger Federer-Andy Roddick összecsapás lesz az ausztrál nyílt teniszbajnokság egyik elődöntőjében. Federer a negyeddöntőben a 8. helyen kiemelt Del Potrót 6:3, 6:0, 6:0-ra intézte el, mindössze 1 óra 20 perc alatt. Roddick azután jutott a legjobb négy közé, hogy a címvédő Novak Djokovics a nagy hőség miatt a negyedik játszmában feladta a mérkőzésüket. Az előrejelzések szerint nem javul a helyzet: a héten az elmúlt 100 év legmelegebb hőhulláma várható Melbourne-ben, melynek következtében minden nap 40 fok körüli hőmérsékletre lehet számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!