Fehér folttal a hajában született egy baba, ő a negyedik ilyen a családban

Akt.:
Fehér folttal a hajában született egy baba, ő a negyedik ilyen a családban
© Fotó: boredpanda.com
USA – A család nem tudja, hogy mennyi időre nyúlik vissza a különös “anyajegy”.

Mekkora esélye van annak, hogy egy családban négy embernek is ugyanaz a fehér folt megjelenik a hajában? Nem tudni. Viszont a dél-karolinai Ridgelanden élő MilliAnna Worthy a negyedik, és egyben a legkisebb családtag, akivel mindez megtörtént. A most 18 hónapos gyermek ugyanolyan “anyajeggyel” született, mint édesanyja, Brianna, valamint a nagymamája és a dédnagyanyja.

1
A fehér hajat és a bőr egyes részein a fehér területet egy pigment hiánya okozza. – Nem tudjuk, hogy mennyi időre nyúlik vissza ez a jellegzetesség, mert a nagymamámat örökbe fogadták és nem tudjuk, kik voltak a biológiai szülei – mondta Brianna. Hozzátette, a húga, aki nem sokkal utána született, nem örökölte ezt a hajat, de nem tudni, hogy MilliAnna majd egy napon továbbadja-e ezt. – Tervezem, hogy ha majd nagyobb lesz a lányom, beszélek vele erről, elmondom neki, hogy gyönyörű és ne foglalkozzon az emberek véleményével – tette hozzá.

3

(Boredpanda)


Utazó fotós örökíti meg, hogyan reagálnak a nők, ha gyönyörűnek nevezi őket

Mehmet Genç egy török utazó fotográfus, aki útja során különleges fényképeket készít. Egyszerűen annyit mond az embereknek, hogy “gyönyörű vagy”, majd lefényképezi őket. Az eredmény pedig varázslatos.

Furcsának nevezték autista testvérét, ezreket hatott meg levelével egy kislány

A hatéves gyerek arra hívta fel a figyelmet, hogy senkit nem szabad megkülönböztetni.