Fb: fizetni kell Ebedlinek

Fb: fizetni kell Ebedlinek
Kedden ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, melynek határozata szerint a DVTK-t működtető kft-nek rendeznie kell az Ebedli Ferenccel szembeni adósságát.

– A döntés értelmében 1 millió forintot kellene fizetnünk a volt klubigazgatónak – tudtuk meg Bereczky Istvántól, a DVTK ügyvezető igazgatójától. – A határozat ellen fellebbezni fogunk, mert a bizottság csupán hatályában vizsgálta a szerződést, tartalmában nem. Pedig, ha ez utóbbit is megtette volna, akkor lett volna jelentősége annak a nyilatkozatnak, amely arról tanúskodik, hogy a volt sportigazgató nem tett eleget a DVTK Kft.-vel kötött szerződése minden pontjának. Hogy csak egy példát mondjak: nem jelent meg egyetlen utánpótlás mérkőzésen sem, holott ez is a feladatai közé tartozott. Mi már kifizettük Ebedli Ferencnek a márciusi és az áprilisi bérét, de májusit és a júniusit nem szeretnénk, ezért fellebbezni fogunk. Elképzelhető, hogy másodfokon sem nekünk adnak igazat, ha csak az egyik fél nem teljesítését vizsgálják. Ha így lesz, akkor se lesz vége az ügynek, hanem polgári peres eljárásban keressük tovább az igazunkat.

Próbáltuk elérni Ebedli Ferencet is, hogy megkérdezzük az üggyel kapcsolatban, de az általunk ismert telefonszámai egyikén sem tudtuk elérni a volt diósgyőri sportvezetőt.