Fatum-Nyíregyháza: Minden nap verejtékezni kell a célok eléréséhez

Hollósy László csapata hétfőn javítana
Hollósy László csapata hétfőn javítana
Nyíregyháza – A nyíregyházi játékosok nem koncentráltak megfelelően és gyengén játszottak.

Az első pofon a legnagyobb… Ez valóban így volt csütörtökön este a Continental Arénában. A női röplabda Extraligában a két meccset nyerő Fatum–Nyíregyháza a Vasas Óbuda együttesét fogadta. Sajnos, a Békéscsabán győztes nyíregyháziak csütörtököt mondtak, így a fővárosiak értékes pontokkal távoztak. Ami fájó volt, ám valós visszajelzés arra, hogy a mezőny valóban kiegyenlített.

Hétfőn Újpesten javíthatnak

– Nem dőlt össze a világ, és miként a csapat együtt nyer, úgy együtt is veszít – kezdte visszatekintését a mérkőzésre pénteken Hollósy László, a Fatum–Nyíregyháza vezetőedzője. – Le kell vonni a konzekvenciákat, elsődlegesen azt, hogy nem megfelelő koncentrálással mentünk bele ebbe a mérkőzésbe. Ezt a kritikát el kell viselnünk, és újra be kell bizonyítanunk a nyíregyházi közönségnek, hogy érdemes minket támogatni. Miként azt a szezon elején mondtunk, azt minél jobban tudatosítani kell játékosokban és a szakmai stáb tagjaiban egyaránt: a céljaink eléréséhez minden nap verejtékkel kell tenni a dolgunkat. Azon kell dolgoznunk, hogy ezt a csorbát kiköszörüljük. – Aki a csütörtök esti nyilatkozatomat félreértené, annak tudnia kell, csak egy üzenetet küldtem a játékosok felé. Miként azt mondtam, együtt nyerünk és együtt veszítünk. Ez a szakmai stáb hibája is volt, hogy nem tudunk megfelelően reagálni – így Hollósy László.

Ami a csorbát és a köszörűt illeti, hétfőn este lehet javítani. Az a meccs sem lesz könnyű, hiszen a Vasast legyőző Újpestieknél vizitálnak majd a mieink.

– ML –