Fatolvajokra csaptak le a borsodi rendőrök

Fatolvajokra csaptak le a borsodi rendőrök
Edelény, Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros– Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 20-án történt rendőrségi eseményeiből.


A megye rendőri szervei 2016. január 20-án hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés (falopás) elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci-, az Edelényi-, és az Encsi Rendőrkapitányság egy-egy, illetve két férfival szemben. Az ózdi járőrök egy sofőrrel szemben intézkedtek, aki az eltiltás hatálya alatt vezette járművét, továbbá a miskolci egyenruhások személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést hoztak egy személlyel szemben az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Hozzátartozók közötti erőszak miatt két esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi járőrök.

A fentieken túlmenően a miskolci és a tiszaújvárosi egyenruhások egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –