Fantomkép a zálogházi rablóról

Fantomkép a zálogházi rablóról
Mint arról hétfőn hírt adtunk, a nyitás után közvetlenül kirabolták a sátoraljaújhelyi Kossuth utcán található zálogházat. A támadó leütötte az alkalmazottat, majd több mint 10 millió forint értékkel távozott.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2005. augusztus 22-én a sátoraljaújhelyi Mini Zaci alkalmazottját megtámadta, majd ékszereket és készpénzt tulajdonított el 10 millió forintot meghaladó értékben – tájékoztatott Egyedné Novodonszki Éva, a BAZ Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője az elkövető kilétének megállapítását közvetlenül elősegítő személynek 100.000 forint díjat tűzött ki.

A mellékelt képen látható személy a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható. Ezért aki felismerni véli, vagy az ismeretlen elkövető kilétével kapcsolatban érdemleges adattal rendelkezik, az hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályát a 06-46/ 514-500/21-79 melléken, vagy a 107, illetve 112-es segélyhívót.

Korábban:
Kirabolták a zálogházat Sátoraljaújhelyen