Friss hírek

2010.12.18. 06:21

Szabadlábon Tátrai és Császy - Népszava

Szabadlábra helyezte a bíróság pénteken Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) volt vezérigazgatóját és Császy Zsoltot, az MNV korábbi értékesítési igazgatóját, akiket a sukorói telekcsere miatt gyanúsítanak hűtlen kezeléssel. Tátrait Miklóst napközben még bilincsben és rabszíjon vitték a Fejér Megyei Bíróságra a telekcsere érvénytelenítéséért indult polgári per újabb tárgyalására, ahol tanúként hallgatták meg. Estére azonban őt és Császy Zsoltot is szabadlábra helyezték, tudta meg a Népszava. A lap értesülését megerősítette Tátrai ügyvédje, Dezső Antal is.
A polgári per tárgyalásán Tátrai nem tett terhelő vallomást Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnökre. A volt vezérigazgató szerint Gyurcsány nem adott utasítást a telekcserére, hanem csak arról érdeklődött a nála tartott 2008-as megbeszélésen, hogy van-e jogi lehetőség annak lebonyolítására - írja a lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!