Falk Art Fórum – másodszor

Életre kelt mézeskalácsok, arcfestők és tűzzsonglőrök valamint különleges csokoládék, sajtok és borok várják mindazokat, akik szombaton bejárják a galériák utcáját. A budapesti Falk Miksa utcában ezen a napon rendezik meg második alkalommal a Falk Art Fórum elnevezésű antik és modern művészeti fesztivált

Alig egy hónapja, február közepén pezsdült fel az élet a galériások utcájában, akkor tartották ugyanis a harmadik Műgyűjtők Éjszakája programot. Ezúttal még több galéria, összesen 50 műkereskedés várja a látogatókat késő estig. Nemcsak a galériákban, antik boltokban és kortárs kiállítóhelyeken nézelődhetnek a látogatók, hanem a szabadtéri programokat is figyelemmel kísérhetik .

A színpadon Gerlóczy Zsigmond, Wesely Ernő, Rátonyi Róbert és zenekara, a Kistehén Tánczenekar, valamint a Grencsó Bio Kollektíva és Dresch Mihály lép fel délután háromtól. A nézelődők végignézhetik a tűzzsonglőrök produkcióit, és kipróbálhatják az arcfestők kézügyességét is.

Gór Nagy Mária színinövendékei “édes” látványban részesítik a járókelőket, ugyanis Schéner Mihály erre az alkalomra tervezett jelmezeiben vonulnak fel, mint megannyi életre kelt mézeskalács.

A galériákban egyebek mellett bizsu és ékszer, óra és antik bútor, és nem utolsósorban karikatúra kiállítással várják a látogatókat. A Virág Judit Galéria kortárs képzőművészek tárlatával, a Kieselbach Galéria pedig Meglepetés kiállítással várja a II. Falk Art Fórum résztvevőit.