Fáklyás felvonulás és megemlékezés Lakon

Fáklyás felvonulás és megemlékezés Lakon
Fáklyás felvonulás és megemlékezés Lakon
Lak – Miskolcon a Centrum áruház mögötti parkolóban gyülekeztek azok, akik részt kívántak venni a Jobbik Magyarországért Mozgalom által szervezett fáklyás felvonuláson, melyet Lakon tartottak csütörtökön este.

A felvonulókat szállító, folyamatosan bővülő autókonvoj innen indult délután Kazincbarcikán és Edelényen keresztül Lakra, ahol a közelmúltban meghalt egy 81 éves néni, miután négy helybeli gyerek bántalmazta.

A rendezvény a községben felállított színpadnál kezdődött, ahol Egyed Zsolt mellett többek között Vona Gábor, a párt országos elnöke is beszédet mondott, majd a megjelentek az elhunyt néni otthonához vonultak, ahol elénekelték a magyar és székely Himnuszt, és gyertyákat, mécseseket helyeztek el, ahol Molnár Oszkár, a terület Jobbik-támogatással parlamentbe került képviselője is beszédet mondott.

Úgy tudjuk, a rendőrség egy embert – Kiss Róbertet, a Magyar Gárda főkapitányát – előállított, mert a betiltott gárda egyenruháját viselte, ellene szabálysértési eljárást kezdeményez a rendőrség. Információink szerint nem tartották benn 72 órára, hanem a felvonulás után kiengedték.

ÉM-SZP


Mínusz tíz fokban vetkőztettek a rablók Miskolcon

fuggetlen | 2011.02.01 15:11
Miskolc – Mínusz tíz fokos hidegben vetkőztették áldozatukat a rablók Miskolcon, egy másik járókelőnek pedig súlyos fejsérüléseket okoztak. A tetteseket a rendőrség rövid időn belül elfogta, hétfőtől előzetes letartóztatásban vannak.

Mi vár az új miskolci kapitányra?

eszak | 2011.02.01 10:07
Miskolc – Azt elemezgettük, milyen örökséget vett át elődjétől az új kapitányságvezető, dr. Bogyay Ferenc.

Félnek a kovácsvágásiak

eszak | 2011.01.31 16:11
Kovácsvágás – Amíg volt pénz a településőrségre, addig egy bűncselekmény sem történt a hegyközi településen.

Tisztázatlan halálesetek megyénkben

eszak | 2011.01.27 17:57
Lak, Hernádnémeti, Kovácsvágás – Több tisztázatlan haláleset is történt az elmúlt napokban. Lakon egy 81 esztendős nénit találtak holtan, ügyében halált okozó testi sértés miatt folyik az eljárás.