Fagyállók: egyelőre nem gond a kemény mínusz – Frissítve!

Akt.:
Végállomás, Felső-Majláth
Végállomás, Felső-Majláth - © Fotó: Juhász-Léhi István
Miskolc – Téli álmot alszik ugyan a Zöld Nyíl villamos-projekt, ám ez nem teljesen igaz, hiszen például a fedett villamos megállókat a kemény téli időben is építik.

A Felső-Majláthi végállomásnál is épül a fedett villamosmegálló; nem csak az alapja van már készen az építménynek, hanem már tető is került rá, ám láthatóan nincs készen, nem száz százalékos még a megálló.

– A hideg nem gond, a jelenlegi és a várható kemény mínuszok ellenére is folytatja a megállók építését a kivitelező, akinek elmondása szerint a héten várható még morcosabb idő sem szabhat gátat – nyilatkozta az Észak-Magyarország érdeklődésére Csontos Ágnes, az MVK Zrt. PR főmunkatársa. – Ugyanez igaz a Károly utcai megállóra is, amelynek építése hétfőn folytatódik.

14.56: Csontos Ágnestől hétfőn kora délután megtudtuk, hogy “mivel nem érkeztek meg a panelek a Károly utcai megállóhoz, azt csak a tervek szerint szerdán tudják elkezdeni építeni”. A Kivitelező tájékoztatása szerint kiderült az is, hogy a megálló(k) tetejét nem tudják felszerelni a napokban, ugyanis az ragasztással történik, s a héten várható hidegben az nem megoldható.

(ÉM)