Facebook-csevegés Hotmailen

Mától a Hotmail felhasználói szerte a világon a netes levelező felületéről cseveghetnek a Facebookon levő ismerőseikkel – adta hírül a prim.hu.

 A Microsoft február elején jelentette be, hogy a Windows Live Messenger – régebbi, közismert nevén az “MSN” – felhasználói a világ minden táján a népszerű csevegőprogramban is beszélgethetnek a Facebookon megtalálható ismerőseikkel anélkül, hogy ellátogatnának a közösségi oldalra – azóta több mint 20 millióan kapcsolták össze Messenger-fiókjukat a Facebookkal.

Mostantól ez a lehetőség már a világszerte több mint 350 millió embert vonzó Hotmail felhasználói számára is elérhető. Mivel a Hotmail -felhasználók háromnegyedének van Facebook profilja, ezért valószínűleg sokan szeretnének barátaikkal a levelezőből is kapcsolatot teremteni.

Azoknak, akik szeretnék kipróbálni a csevegést, először össze kell kapcsolniuk Facebook és Windows Live fiókjukat, illetve kipipálniuk a “Csevegés Facebook barátaimmal” opciót a Windows Live beállításaiban. Ezt követően már csak be kell lépniük a Hotmail felületére, és akár levelezés közben is küldhetnek azonnali üzenetet a Facebookba vagy a Messengerbe belépett barátaikkal.
– Független Hírügynökség –