Füstmentesen: dupla nyereség – diákok vetélkedtek

Miskolc – “Füstmentes osztályok” címmel internetes vetélkedőt hirdetett az ÁNTSZ Észak-magyarországi Regionális Intézete a régió 7-8. osztályos tanulói számára. Megtörtént a díjátadás, nyert a miskolci Kaffka 7. b osztálya.

Füstmentes osztályok” címmel internetes vetélkedőt hirdetett az ÁNTSZ Észak-magyarországi Regionális Intézete a régió 7-8. osztályos tanulói számára. A vetélkedő 5 hónapja alatt az osztályok azt is vállalták, hogy nem gyújtanak rá.

Megyénkből, Hevesből és Nógrádból összesen 47 osztály 992 tanulója vett részt a programban. A három megye legjobbjainak jutalma: 50 ezer forint, osztálykirándulásuk támogatására. Borsod-Abaúj-Zemplén nyertese, a Kaffka Margit Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Intézmény 7. b osztálya június 4-én vette át a díjat.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s