Ezüst az évadzárón

Ezüst az évadzárón
Második helyen zárta az 5. iris.hu Zemplén Rallye-t a miskolci Kovács, Verba kettős! Ezzel az A6-os kategória harmadik helyén végeztek a fiúk az év végi összesítésben.

Verba Gábor: ,,Az egész éves motorproblémánkat erre a versenyre sikerült egy kicsit kozmetikázni, ugyanis Kronome Ákos állított a motor paraméterein. Az autó érezhetően jobb volt és ez az eredményeinken is meglátszott, hiszen eddig csak küszködtünk az ellenfelekkel, most meg már sikerült nem is egy gyorsasági szakaszon kategória első időket autóznunk.

Az első nap a tervek szerint alakult, hiszen a harmadik helyen álltunk a nap végére. Vasárnapra pedig úgy fordultunk, hogy Janzer Gyuriék 24 másodperccel álltak előttünk a második helyen. Megpróbáltuk behozni! Az első gyorsaságin jobbak voltunk nála 4 mp-cel, de a másodikon ő vert meg minket, így maradt minden a régiben, s döntöttük: nem kockáztatunk! Nagyon sajnáljuk, hogy Kronome Ákosék kiestek az első helyről, de így mi be eltudtuk csípni a második helyet.

Ezzel az eredménnyel pedig az év végi összesítésben a harmadikok lettünk ebben a kudarcos, motorproblémákkal terhes szezonban. Köszönjük partnereink egész éves segítségét, bíztatását! Külön köszönet és hála a családnak, a szervizcsapatnak és a miskolci barátoknak!” 

További információk:www.kanyar-go.hu 

Köszönet partnereinknek: Nissan Balogh Kft., Balogh Autó Euro Service, Takács Speed Kft., Zemplén Komm. Kft., Mihidra Kft., Görtex-M Kft., Meridian 2000 Kft., Integra safe Kft., Borsod Online (www.boon.hu), Észak-Magyarország.