Ezt az öt cikket olvastátok idén legtöbben a BOON-on

Akt.:
Ezt az öt cikket olvastátok idén legtöbben a BOON-on
Miskolc – Összegyűjtöttük, mire kattintottatok legtöbben 2015-ben.

1. Fotó: Lovagló pózban utazó hölgy a miskolci villamosról

Képrejtvény: ez már aktus vagy csak előjáték? Úgy látszik hódít a public sex Miskolcon, legutóbb a villamosmegállóban teljesedett be egy szerelem, újabban már megvárják a villamost is.

villamos-szex
Örömmel nyugtázhatjuk, hogy egyre jobban élvezik a miskolciak a tömegközlekedést.

2. Fotók: Meteor Miskolc felett

Nagy méretű meteor, azaz tűzgömb lehetett az a jelenség, amit olvasóink április 6-án este fél 8 körül láttak Miskolc felett az égen, mennydörgésszerű hang kíséretében, tájékoztatta lapunkat Mizser Attila, a Magyar Csillagászati Egyesület főtitkára.

IMG_0443
A meteor nagy méretű lehetett, és körülbelül 10 kilométeres magasságban robbanhatott szét.

3. Olvasónk küldte: Miskolci villamosmegállóban szexelt egy pár

Egy szemfüles olvasónk küldte be a fenti fotót nem sokkal hajnali 1 előtt. Videót is kaptunk, de azt inkább nem publikálnánk, mert az már csak felnőtt portálon állná meg a helyét.

villamos_szex22
A párocska nem zavartatta magát, a videón látszik, hogy még integetnek is az arra járóknak. Annyi kivehető, hogy a Thököly utcai megállóban történt az eset.

4. Olvasói levél: Selyemréti strandolás

“Miskolci lakos vagyok, aki rendszeres olvasójuk. Egy szombati napomat szeretném megosztani önökkel, ami nem csak bennem, de másokban is felháborodást váltott és váltana ki.”

selyemreti-starnd-atadasa19-st
…Nyár van, meleg van, érthető. Az Augusztus 20. utca környékén ilyenkor már lehetetlen parkolót találni, ezért a Baross utcába az “újonnan épített” parkolóba hajtottam. Ott is volt sor a pénztárnál, de mégsem olyan nagy. Autóval leparkoltunk, majd beálltunk a sorba. Ott derült ki, hogy a pénztár zárva, de sorban állók elmondták, hogy 13 órakor kinyit. 13 órakor? Délutáni pénztár?…

5. Kvíz: Mennyire ismered a régi borsodi nyelvet?

Mi az a lajbi? Mit csinál az, aki mezgerel? Tesztünkkel kiderítheted, mennyire ismered Borsod nyelvjárását!

miskolc