PR cikk

2019.06.05. 12:09

Telefontok és kiegészítők: ezekre szükséged lesz!

Manapság már senki sem tesz egy lépést sem a telefonja nélkül, így adottá vált, hogy a mobilgyártó cégek gondoskodjanak a divatos telefon-kiegészítőkről is. Már-már kötelezővé vált a telefontok, korábban pedig a cserélhető elő- és hátlapok, matricák és nyakbaakasztók voltak elengedhetetlen kellékei egy mobiltelefon-tulajdonos számára.

Napjainkban nem csak egy kellék a telefonunk, gyakorlatilag helyettünk tartja számon az életünket. Ez lett a határidőnaplónk, a jegyzetfüzetünk, a fényképezőgépünk és a játékkonzolunk is, így hát nem is csoda, ha igényét érezzük annak, hogy külleme is igazodjon személyiségünkhöz. Bizonyos szakemberek szerint ma már a telefon nem csak egy eszköz, hanem a „meghosszabbított én” – így valóban érdemes elgondolkodni, hogyan is nézzen ki szeretett telefonunk.

A márkahű tulajdonosok nem restek beszerezni olyan kiegészítőket, melyekben már korábban is megbíztak: így a Samsung pártiak szíve a Samsung telefontok felé fog húzni, és egyéb kiegészítők terén sem biztos, hogy hajlandóak lesznek utángyártott eszközök vásárlásához folyamodni. De mik azok, amikre valóban szükséged lesz, ha új okostelefont vásárolsz?

  • Egy megbízható, strapabíró tok, mely készülhet szilikonból, bőrből, vászonból, műanyagból, akár még fémből is – mindegy, a lényeg, hogy ütésálló legyen, és elnyerje a tetszésed. Rengeteg olyan pillanat lesz valószínűleg, amikor roppant hálás leszel magadnak, hogy a drágább tokra áldoztál.
  • Kijelzővédő fólia – néhány éve nagy divatja van az üvegfóliának is, azonban a hagyományos fólia is igen hasznos tud lenni. A kettő között az a különbség, hogy míg az előbbi elméletileg megvédi a kijelzőt a töréstől, addig az utóbbi csak a kisebb sérülésektől, inkább csak karcolásoktól védi meg az érzékeny érintőkijelzőt.
  • Adatkábel – ez általában jár alapból is a telefonhoz, de manapság már kevés az olyan háztartás, ahol valamilyen oknál fogva ne szaporodva fel ebből az eszközből több tucatnyi.
  • Headset – ez akkor lehet különösen fontos neked, ha sokat hallgatsz zenét a telefonodról és/vagy sokat telefonálsz. Egy kábel nélküli változat sok fáradtságot spórolhat meg neked például vezetés közben, a folyton összegubancolódó zsinóroknak pedig egyszer s mindenkorra búcsút inthetsz!
  • Bluetooth hangszóró – a szintén vezeték nélküli, tölthető minihangszóró bár nem nélkülözhetetlen, mégis felkerült a listára: már az olcsóbb változatoknak is egész tűrhető hangzása van, és 6-8 órát bírnak egyetlen töltéssel. Kiváló megoldás lehet, ha szabadtéren szeretnétek zenét hallgatni áramforrás híján. Bizonyos darabok vízállóak is, így a zuhany alatti zenehallgatás/éneklés problémáját is megoldottnak vehetjük. Kalandoroknak kötelező!
  •  

    (PR cikk)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!