Friss hírek

2008.12.30. 21:07

Alföldi Róbert és Varjú Olga kapta az Ararát-díjat idén

<p>A nézők internetes szavazatai alapján Alföldi Róbert és Varjú Olga nyújtotta az évad legjobb alakítását a Bárka Színházban. A legjobb színésznőnek, illetve színésznek járó Ararát-díjat kedden este, az előszilveszteri Koldusopera című előadás után adták át.</p>

A 2004-ben alapított Ararát-díjról ebben az évben is a közönség döntött. A nézők a Vasárnap nem temetünk, a Don Carlos, a Sirály, az Édes szívem, ribanc vagy, a Frankenstein-terv és az Ahogy tesszük című előadások szereplőire adhatták le voksaikat kedd délutánig a [email protected] címre.

A közönség döntése nyomán Alföldi Róbert és Varjú Olga kapta meg az elismerést, mindketten a Sirályban nyújtott alakításukért. Ahogyan a 2007/2008-as évadban, úgy idén is többszáz néző szavazott kedvenc színészére és színésznőjére.

A tavalyi évadban Mezei Kinga kapta meg az elismerést, Molnár Ferenc: Liliom című színművében nyújtott alakításáért. A nézők szavazatai alapján a legjobb férfi alakítást Seress Zoltán nyújtotta Weill-Brecht: Koldusopera című darabjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!