Ez volt a 2015-ös esztendő Borsodban – Március, április

Ez volt a 2015-ös esztendő Borsodban – Március, április
Borsod-Abaúj-Zemplén – 2015-ös visszatekintőnk második részében a március és április hónapokat vesszük górcső alá: tragédiák a borsodi utakon, halálra égett kisgyerek Taktakenézen, földrengés és meteor-észlelés Miskolcon, Sivic helyett Vitelki a DVTK kispadján és azt is megtudhattuk milyen negatívumokat mondtak a külföldiek a miskolci nevezetességekről.

A legolvasottabb cikkek 2015. márciusában a Borsod Online-on:

Súlyos baleset a 3-as számú főúton Miskolc határában

Súlyos baleset a 3-as számú főúton Miskolc határában

A helyszínen szerzett információink szerint egy Skoda Superb haladt Miskolcról kifelé Mályi irányába, amikor szemből egy Seat Ibiza eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra a Skodával szembe.


Kiégett egy busz Parasznyán

Kiégett egy busz Parasznyán

Teljes terjedelmében lángolt egy menetrend szerint közlekedő, azonban utasokat nem szállító autóbusz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Parasznya település Varbóra vezető Petőfi Sándor utcájában. A busz vezetője időben elhagyta a járművet, az eset során így senki nem sérült meg.


Halálos baleset az Eger Rallyn

Az egri autóversenyen a fának csapódott versenyautó utasa életét vesztette.


Kisebb földrengés volt Miskolc közelében

2015. március 29-én, helyi idő szerint 17 óra 39 perckor 3.2-es erősségű földrengés pattant ki 10 km-es mélységben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolc közelében. A földrengést a lakosság is érzékelte, folyamatosan érkeznek a bejelentések a katasztrófavédelem megyei ügyeletére.


Halálra égett két kisgyerek Taktakenézen

Halálra égett két kisgyerek Taktakenézen

A baleset helyszínén életét vesztette az a két kisgyerek, aki hétfő délután égett halálra a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Taktakenézen.


Kígyó az Avason

Kígyó az Avason

“A délutáni órákban találtam ezt a kígyót az avasi gimnázium parkolója melletti bozótosnál. Bozótirtás közben megzavarhatták” – írja Olvasónk.


A legolvasottabb cikkek 2015. áprilisában a Borsod Online-on:

Borsod-Abaúj-Zemplén – Már csak egy hónapot kell kibírni és itt a nyár! Mielőtt azonban belevetnénk magunkat a kellemes májusi időbe, nézzük át gyorsan milyen fontos események történtek a megyében az elmúlt hónapban.

Fotók: Meteor Miskolc felett

Meteor Miskolc felett

Nagy méretű meteor, azaz tűzgömb lehetett az a jelenség, amit olvasóink hétfőn este fél 8 körül láttak Miskolc felett az égen, mennydörgésszerű hang kíséretében, tájékoztatta lapunkat Mizser Attila, a Magyar Csillagászati Egyesület főtitkára.


A rendőrségnek nincs tudomása észak-magyarországi gyerekek elrablásáról

Minden valóságalapot nélkülöz az az internetes közösségi oldalakon terjedő, rosszindulatú híresztelés, miszerint a közelmúltban észak-magyarországi gyerekeket raboltak volna el.


Tragikus és látványos baleset

Tragikus és látványos baleset

Akciófilmeket túlszárnyaló látványt eredményező tragikus baleset történt szombatról vasárnapra virradóra Érmihályfalva és Értarcsa között.


Egy évre helyet cserél Miskolc és Debrecen

Egy évre helyet cserél Miskolc és Debrecen

A két város vezetősége azután döntött így, hogy a Borsod Online és a Hajdú Online hírportálokon nagy sikerrel futott a “Mi hiányzik a városból” kérdés. A költözés várhatóan 1 hónapot vesz igénybe és már ma délután elkezdődik.


Mi történt a miskolci Tiszavirág Étteremmel?

Bent ragadt napi menük, elmaradt esküvői vacsora, a vendégek hiába várnak.


Hogy lett a rémhírből valóság a Szentpéteri kapuban?

Erre keresték a választ a Szentpéteri kapuban és környékén lakók a keddi közmeghallgatáson.


DVTK: Sivic helyett Vitelki

Sivic Tomislavot Vitelki Zoltán váltja a DVTK kispadján

Elváltak az útjai a DVTK-nak és az eddigi vezetőedzőnek Sivic Tomislavnak.


Milyen negatívumokat mondtak a külföldiek a miskolci nevezetességekről?

Milyen negatívumokat mondtak a külföldiek a miskolci nevezetességekről?

Hagyjuk most az ömlengést, a lokálpatriotizmust és nézzünk egy kicsit a Tripadvisor görbetükrébe. Összegyűjtöttük a legnegatívabb kritikákat a miskolci nevezetességekről.