A Borsod Online februári összefoglalója

Akt.:
A Borsod Online februári összefoglalója
Borsos-Abaúj-Zemplén – Kocsonya Farsang, baleset, élménypark, Oscar 2015, orvosi bravúr, kilakoltatás – ezek voltak a legolvasottabb cikkek a Borsod Online-on 2015 februárjában.

A 2015-ös Miskolci Kocsonya Farsang fotókon és videókon

Szombat este is rengetegen voltak Miskolc főutcáján a Kocsonya Farsangon

A rendezvény helyszínein gazdag programok várták az érdeklődőket. Mivel a kocsonyafarsang kabalaállata a béka, szinte egyetlen gyerek sem térhetett haza nélküle. Nézze meg a fotókat és a videókat!


Súlyos baleset Alsózsolcán

Súlyos baleset Alsózsolcán

A helyszínen szerzett információink szerint egy BMW haladt lefelé a főúttól, amikor egyelőre ismeretlen körülmények között megcsúszott az autó és a bal elejével egy ház előtt beszélgető kis csoportot, három felnőttet és egy babakocsiban lévő kisgyereket elgázolt.


Élménypark épül a Bükk szívében

A látványtervek impozáns komplexumot vetítenek elénk

Elektromosgokart-pálya, 2500 négyzetméteren kültéri játszópark, sörkert, konferencia-központ, külső és belső wellnessrészleggel rendelkező 4****Superior hotel, 15 apartmanház, étterem, valamint műfüves futsalpálya épül Miskolctapolcán. Az öt hektáron megvalósuló beruházást csütörtökön mutatja be a budapesti Utazás kiállításon a HELL cégcsoport.


Oscar-díj – A legrosszabb ruhák

Oscar-díj - A legrosszabb ruhák

A díjazottak mellett nézzük át pár fotón azt is, hogy ki nyúlt mellé nagyon az öltözőben. A teljesség igénye nélkül: Lady Gaga, Solange Knowles, Lorelei Linklater, Alexander McQueen.


Orvosi bravúr Miskolcon – „Az Isten vezesse a kezünket!”

Orvosi bravúr Miskolcon: párhuzamos műtét a megyeiben

Ritka műtétet hajtottak végre a B.-A.-Z. Megyei Kórházban kedden egy betegen, akinek kettős daganata volt.


Élet a “napos oldal” mögött

Drótos János és felesége sírva mesélték történetüket

A miskolci önkormányzat tavaly hirdette meg a telepfelszámolást, ami a számozott utcákat is érinti. Akkor csak találgatás folyt arról, hogy a telep elbontása a stadionrekonstrukció miatt vált sürgőssé.