Ez történt a megyében novemberben

Akt.:
Ez történt a megyében novemberben
Miskolc – Már tényleg csak párat kell aludni és kiderül, hogy virgácsot vagy csokit hoz a Mikulás. Ha még pár napot hozzáadunk, akkor pedig már a finom bejgli ízét érezhetjük a szánkban. De ne siessünk ennyire előre, nézzük meg, mi történt novemberben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében!

Évi lett a legszebb lány a hónapban, ő kapta a legtöbb kattintást

Evi, a nap lánya


Megerőszakoltak egy nőt a nyílt utcán Miskolcon

Nemi erőszaknak esett áldozatul múlt szombaton késő délután egy fiatal nő Miskolcon.


Takarékrablás Miskolcon

Takarékrablás Miskolcon

Rabló járt Miskolcon, a Bató-ház mögötti takarékszövetkezeti fiókban szerdán dél tájban. Olvasóink számos járőrautót és rendőrt láttak a helyszín közelében, egyesek arról számoltak be, hogy az egyenruhások szaladtak, mintha kergettek volna valakit.


Verekedés figyelmeztető lövéssel Miskolcon

Verekedés figyelmeztető lövéssel Miskolcon

“Durranások” hangjára ébredtek péntekről szombatra virradó éjszaka Miskolcon, a Gyula utca környékén lakók: az ablakon kitekintve számos rendőrt láttak, akik közül többen járőrautóval, mások civil kocsival érkeztek a helyszínre.


Káosz a parkolási rendszerben Miskolcon

Ez valami rettenet, ha a Gálvölgyi-show műsorában látom, még nevettem is volna rajta” – Olvasónk hihetetlen parkolási kálváriája Miskolcon.


Az 5 leggazdagabb magyar

A Forbes magazin legfrissebb számában olvasható 5 név. 5 ember, aki a legnagyobb vagyont birtokolja ma Magyarországon. Csányi Sándor a második helyre szorult!


A svájci közszolgálati televízió munkatársai készítettek riportokat a számozott utcákon.

Svájc után Kanadát veszik célba

“Svájcba olyan volt, mint a börtönben, de még ott is jobb volt, mint itthon.”


Videó: Átadták a zsolcai bekötőutat

Ha Miskolcról Felsőzsolcára szeretne eljutni, tegye azt stílusosan, tükörsima aszfalton autózva, mondjuk a frissen átadott bekötőúton!