Ez történt szerdán Szabolcs-Szatmár-Beregben

Ez történt szerdán Szabolcs-Szatmár-Beregben
Nézze meg a szerdai nap legfontosabb szabolcsi eseményeit!

Tanévkezdés a záhonyi középiskolában
Az elmúlt héten az alakuló, e héten pedig a tanévnyitó értekezlettel készültek a záhonyi tanoda pedagógusai az újabb iskolai évre, míg szerdán reggel az évnyitó ünnepséggel ténylegesen is kezdetét vette a tanév a határvárosi középiskolában.

Különleges kiállítás Nyíregyházán: e.clara, a fénnyel festő
Csutkainé Együd Klára, alkotói nevén e.clara fotográfus egyedi technikájú fényképeinek kiállítása látható szerdától Nyíregyházán a VMK-ban, melyet Boros György fotóművész nyitott meg.

Bohócdokik Kisvárdán is
A jó kedély és a nevetés nagymértékben hozzájárul a beteg gyógyulásához, ez a Piros Orr Alapítvány működésének a filozófiája.

Jóslás helyett lopás
Három nővel szemben folytat lopások elkövetése miatt büntetőeljárást a Sárbogárdi Rendőrkapitányság. A 83 éves szigetszentmiklósi, az 51 éves dunaújvárosi és a 35 éves fóti nőt egy 30.000.- Ft-os lopással és egy lopási kísérlettel gyanúsítják a sárbogárdi nyomozók.

Becsengettek, irány az iskola
Az idei tanévkezdéskor is elkísértünk egy elsős kisdiákot az iskolába.

Megéri-e a külföldről behozott használt autó?
Használt autó után kutatva szinte sorra botolhatunk azokba a hirdetésekbe, amelyben külföldről származó autókat adnak szinte bagóért. Látva ezeket az autókat kissé összeszorul az ember szíve és eltűnődik azon, vajon miként fogható hazánkban is hadra a kiszemelt verda.

Jól felkészült a Jonatán Akció Osztály
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Jonatán Akció Osztálya a nemzetközi kommandós verseny erőnléti részén a megyei főkapitányságok közül a legjobban teljesített, csak a Terrorelhárító Szolgálat tudta maga mögé utasítani, míg összetettben 8. helyen végeztek a tizenhétből.

Új számítógépes rendszer a magyar-ukrán határon
A Vám- és Pénzügyőrség új számítógépes rendszert vezetett be a magyar-ukrán határszakasz átkelőhelyein, amelynek segítségével a testület munkatársai fokozottan ellenőrzik a Magyarországra vámmentesen behozni kívánt áruk körét, különösen a vámmentes üzemanyag-behozatalt.

Útszűkület a Tokaji úton Virányos közelében
A 38-as főút 20-as km szelvényénél ásta be az árokba magát egy kővel rakott kamion, ezt próbálják kimenteni, ezért szorulnak a járművek félpályára.

Tanszercsomag elsősöknek Szabolcsbákán
A szabolcsbákai általános iskola első osztályában az idén 22 kisdiák kezdi meg tanulmányait.

Gazdira váró kutyák Nyíregyházán
Kutyust keres? Nézzen szét a nyíregyházi Állatbarát Alapítványnál!

„A piszkálósok a legzavaróbbak” – interjú egy szoborral
Évről-évre a Vidor Fesztivál látványosságai a pompás ruhákban díszelgő élő szobrok, akiket egyaránt megcsodálnak kicsik és nagyok. Vannak azonban olyan járókelők is, akik jó lehetőséget látnak a szobrokban és mindent elkövetnek, hogy megkeserítsék szobor-létüket.

Kutyák és cicák várnak szerető gazdira Nyíregyházán
A örökbefogadható állatokról érdeklődni az info.pcas@gmail.com e-mail címen, illetve a 06-70/410-35-05-ös telefonszámon lehet!

Három megye szépségei szerdán
Nézze meg három megye szerdai szépeinek képeit, videóit!

Múzeumpedagógiai tanévnyitó Tiszavasváriban
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Múzeumok Igazgatósága, a Vasvári Pál Múzeum és a Múzeumi Oktatási és Képzési Központ (MOKK) augusztus 31-én (kedden) tartotta Múzeumpedagógiai tanévnyitóját a Tiszavasvári Általános Iskola Kabay János Általános.

Életveszélyesen elmeszelte Tiszarádon
Életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanújával vett őrizetbe egy 22 éves férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Olcsó cigarettának híg a füstje
A csalással gyanúsított férfi lakásán kartonpapírral kitömött cigarettásdobozokat foglaltak le nagy mennyiségben.

Mindennapi golyózápor
Már nem emlékszem, hol olvastam, de igen elgondolkodtató volt: a XXI. század elején nagyobb esélyük van a világon élőknek arra, hogy eltalálja őket egy pisztoly– vagy puskagolyó, mint volt egykoron a II. világháború katonáinak. M. Magyar László jegyzete

Szilvából fontuk a kerítést
Almát szeleteltünk, szilvát magvaztunk, szőlőt fűztünk és diót kalapáltunk, de nem ám egy konyhában vagy gasztronómiai fesztiválon, hanem a tűzoltóság egyik használaton kívüli hatalmas raktárában. Száraz Ancsa jegyzete

Alexandra, szerda szépe
A nagykállói Murzsa Alexandra igazán pörgős lány, aki nagyon szeret jókat bulizni a barátnőivel, és imád nagyokat kocsikázni.
hirdetés


hirdet�s