Helyi közélet

2015.10.15. 19:39

Októberi különlegességek a Miskolci Nemzeti Színházban

Miskolc - Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínál izgalmas előadásokat ebben a hónapban is a Miskolci Nemzeti Színház.

Miskolc - Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínál izgalmas előadásokat ebben a hónapban is a Miskolci Nemzeti Színház.

Stand up comedy színház és táncbeavató is várja októberben nézőinket.

A Miskolci Balett Hová lett hófehér? címmel táncbeavató előadással készül a kicsiknek, akik Hófehérke kalandjain keresztül ismerkedhetnek meg a balett világával. Az előadás rendezője Fűzi Attila, a főbb szerepekben Kokics Péter, Mohai Cintia, Kocsis Andrea, Szabó Levente, Fűzi Attila, Lukács Ádám látható.

Klasszikus és kortárs balett kicsiknek és nagyoknak

„Hej, Istenem, ha megáldanál engem egy olyan gyermekkel, aki olyan fehér volna, mint a hó, olyan piros, mint a vér, s olyan fekete, mint az ablak ébenfa rámája!” (Hófehérke, Benedek Elek fordítása)

A szépséges Hófehérke történetét mindenki ismeri: egy lányról szól, aki szebb volt, mint bárki más a vidéken. A Grimm fivérek klasszikus meséjében van bűvös tükör, gyönyörű és gonosz mostoha, mérgezett alma, a bányában keményen dolgozó hét törpe és egy üvegkoporsóban szunnyadó szépség is. Meddig fekhet varázslatos álmában? És ki lesz, aki felébreszti őt – a leányt, kinek bőre hófehér?

A Miskolci Balett táncosai folytatják többéves táncbeavató sorozatukat, amelynek újabb részében a klasszikus és a kortárs balett világát mutatják be a nagycsoportos, kisiskolás gyerekeknek és játékos kedvű szüleiknek!

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában