Egyperces

2012.03.30. 09:48

Queen slágert szajkóz a papgáj

Elloptak egy Bohém rapszódiát szajkózó papagájt, de tulajdonosa szerint vissza fogják vinni neki, mert kizárt, hogy elviselnék a madár állandó rapszódiázását.

Elloptak egy Bohém rapszódiát szajkózó papagájt, de tulajdonosa szerint vissza fogják vinni neki, mert kizárt, hogy elviselnék a madár állandó rapszódiázását.Idegőrlő papagájt loptak el Nagy-Britanniában: állandóan a Queen együttes Bohém rapszódiáját szajkózza.

A 8 éves afrikai szürkére egy betöréskor tettek szert a tolvajok Manchesterben. A madár 44 éves gazdája nem tartja kizártnak, hogy visszaviszik az állatot, mert kizártnak tartja, hogy elviselnék állandó rapszódiázását.

"Nem hiszem, hogy értékelnék Chico szüntelen rikácsolását, inkább a falra másznak tőle" - idézte a férfit a brit Metro újság.

A tolvajok a papagájjal amúgyis "törököt fogtak", mivel könnyen lebuktathatja őket jellegzetes és igen szűk állandó repertoárja révén, ráadásul bizonyítéknak is kiváló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!