Ez a 6 alig észrevehető jele annak, hogy meg fogják kérni a kezed

Ez a 6 alig észrevehető jele annak, hogy meg fogják kérni a kezed
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Végre hosszas keresgélés után megtaláltad azt az embert, aki mellett le szeretnéd élni az egész életed, gyermeket szülnél neki, sőt együtt üldögélnél vele megöregedve a közös házatok teraszán.

Nos, te hiába határoztad el magad, egyedül nagyon kevés vagy hozzá. Ahhoz, hogy esküvő és lagzi legyen az kell, hogy a párod is ugyanúgy gondolkodjon, ahogy te. Lehet, egyébként, hogy még nem tette fel a nagy kérdést, de már nagyon gondolkodik rajta. Ma összegyűjtöttünk néhány jelet, amik arra utalnak, hogy a szerelmed hamarosan megkéri a kezed.

Gyakran jártok esküvőre

Pont abban a korban vagytok, hogy a létező összes ismerősötök most esküszik meg, vagy szül gyermeket? Nos, ha ti magatok is úgy érzitek, hogy nem tudnátok egymás nélkül elképzelni az életeteket, akkor biztos, hogy a párodnak is eszébe jutott már, hogy itt az ideje megállapodni.

Ezen kívül, ha az összes haverja már vőlegény, vagy férj, esetleg apa akkor ők is feltehetik a nagy kérdést neki, hogy mégis mi a célja a kapcsolatotokkal?

Ha nincsenek előjelek, ne szomorkodj

Előfordulhat, hogy te előbb értél el arra a szintre, hogy már kimondanád neki az igent, ám ő még nem tart itt. Ezzel sincs semmi baj, hiszen a férfiak amúgy is lassabbak, mint a nők. Annak ellenére, hogy még nem tette fel a nagy kérdést, még nem azt jelenti, hogy nem kötelezte el magát a kapcsolatotoknak vagy neked.

Ha folyamatosan azt tapasztalod, hogy segít és támogat mindenben ezen felül pedig érzed rajta, hogy szeret, akkor nem kell elkeseredni. Sokan mondják, hogy gyűrű nélkül is ugyanúgy lehet szeretni a másikat. Viszont egyetlen dolgot sose tegyél, ne próbáld meg belőle kierőszakolni, hogy kérjen meg.

Csak a legszükségesebb dolgokra költ pénzt

Mind tudjuk, hogy egy eljegyzési gyűrű nem két forintba kerül, amiért a férfinek keményen kell spórolnia, hogy meg tudja venni a legszebbet a szerelmének.

Amennyiben az utóbbi időben feltűnt, hogy a párod alig költ valamit magára és csak azt veszi meg, amit muszáj, az okot adhat arra, hogy elkezdj gyanakodni itt valami nagy dolog lehet a háttérben. Ha pedig még a haverjaival való közös utazást is lemondja még biztosabb, hogy tervez valamit.

A közös jövőt tervezi veled

Évek óta együtt vagytok ezért természetes, hogy beszélgettek olyan dolgokról, hogy mi lesz veletek később. Elképzelhető, hogy ő hozza fel a gyerek témát is, ami arra enged következtetni, hogy valóban komolyak a szándékai veled.

Lehet, hogy eljutott már arra a pontra, hogy meg akarja kérni a kezed csak keresi hozzá a megfelelő alkalmat.

A Facebook és az internet árulkodhat

Biztos megfigyelted már, hogy a Facebookon olyan hirdetések bukkannak fel, amikre nemrég rákerestél. Ha cipős oldalakat néztél, akkor arról jelennek meg reklámok, ha pedig egy bizonyos oldalt néztél annak a termékeiről láthatsz képeket.

Nos ez a párod közösségi oldalára is igaz, így tehát, ha azt látod, hogy az ő oldalán valahol jegygyűrűs hirdetések ugranak fel, akkor biztos lehetsz benne, hogy már beleásta magát a témába.

Ha rákérdeznek nem lepi meg a dolog

Amikor a családhoz vagy rokonokhoz látogattok ők általában felteszik azokat a kérdéseket, mint mikor akartok összeköltözni, mikor lesz az esküvő és gyerek.

Nos, ha a párod az esküvő hallatán azt válaszolja, hogy nemsokára az már önmagában elég, hogy gyanakodj végre elhatározta magát. Ilyenkor légy tapintatos és ne kérdezz rá, hogy mikor is lesz.

Forrás: erdekescikkek.hu


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A lánykérés, minden férfi életének egyik legnehezebb és legboldogabb mérföldköve. Ilyenkor az erősebbik nem képviselőinek majd kiugrik a szíve a helyéről, mert nem tudják kedvesük milyen választ fog adni a nagy kérdésre. Olyan különleges lánykéréseket hoztunk el, ami...

Izland - A szerkezet a lehető legrosszabb pillanatban kelt önálló életre. Egy fickó drónfelvétellel akarta megörökíteni régóta tervezett lánykérését. Egy közös izlandi kirándulásra időzítette a nagy eseményt, a drónt pedig rendben fel is küldte nem sokkal előtte. Sajnos az pont a legfontosabb pil...

USA - Aminek új életünk legemlékezetesebb pillanatnak kellett volna lennie, az lett az egyik legrosszabb az enyémben - mondta a férfi. Andrew Schuhman úgy döntött, a Grand Canyonnál tervezi megkérni barátnője, Kammie kezét, de aztán kiderült: nem olyan jó ötlet egy vízesés szélén feltenni a nagy ...

Lánykérés a Mekiben, eljegyzési gyűrű a sajtbureszben. A hölgy egyébként igent mondott...
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Finoman szólva sem sikeredtek romantikusra az alábbi leánykérések, de tény, hogy egytől egyig emlékezetesek maradnak. Nos, az úriemberek legalább megpróbálták, de kérjük kedves férfitársaikat, hogy lehetőleg ne róluk vegyenek példát! Naomi nem volt elragadtatva ...

Mi lehetne romantikusabb annál, amikor valaki kezét megkérik? Ráadásul a levegőben! A következő férfi is azt tervezte, hogy egy repülőgépen húzza fel szerelme ujjára a gyűrűt, csak azzal nem számolt, hogy a gyomra nem igazán bírja az utazást. Így fordulhatott elő az, hogy gyorsan fel kellett teg...