Évet értékelt a miskolci rendőrkapitány

Akt.:
Évet értékelt a miskolci rendőrkapitány
Miskolc – A Miskolci Rendőrkapitányság 2016. évben végzett munkáját értékelte dr. Bogyay Ferenc r. ezredes, kapitányságvezető, a 2017. február 23-án megtartott állománygyűlésen.

Az elmúlt évet összegző rendezvény elöljárója dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője volt.

Az évértékelő értekezletet a rendőri állomány és a meghívott vendégek, társszervek képviselői mellett, megtisztelte jelenlétével dr. Kriza Ákos polgármester is.

miskolc_rk_evertekelo_033

A rendőrkapitány adatokkal alátámasztva mutatta be, és értékelte a tavalyi év tevékenységét.

Kiemelte, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén csökkent a bűncselekmények száma, emelkedett a nyomozati eredményesség. Folyamatos csökkenő tendencia mutatkozik a rablások számában, ezen bűncselekmény vonatkozásában – kiemelkedően magas – 80%-os volt a felderítési eredményesség. A lopások száma szintén csökkent.

A kapitányság – bár nem rendelkezik határszakasszal – kivette a részét az illegális migráció kezelésének rendőri feladataiból úgy, hogy ez nem okozott közbiztonsági deficitet.

miskolc_rk_evertekelo_013

Ezt követően dr. Kriza Ákos polgármester méltatta és megköszönte a rendőrség munkáját, hangsúlyozva az együttműködés fontosságát, és az állampolgárok megbecsülését, majd dicséretben és jutalomban részesítette 2016. évben végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként:

  • Popovics Géza r. őrmestert, a Közrendvédelmi Osztály Járőr- és Őrszolgálati Alosztály járőrét,
  • Szamarasz Alexis r. őrmestert, a Közrendvédelmi Osztály Járőr- és Őrszolgálati Alosztály járőrét,
  • Tóth Attila c. r. zászlóst, a Vasgyári Rendőrőrs járőrvezetőjét,
  • Szegedi Szabolcs c. r. főtörzsőrmestert, a Vasúti Rendőrőrs járőrvezetőjét,
  • Sörlei Balázs c. r. törzsőrmestert, a Diósgyőri Rendőrőrs járőrvezetőjét,
  • Kocsis Anett c. r. törzsőrmestert, az Avasi Rendőrőrs járőrét.

miskolc_rk_evertekelo_045

dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány elismerte és kivételesre értékelte a kapitányság munkáját, köszönetét fejezte ki a rendőri állománynak, akiknek szakmai elhivatottsága lehetővé tette az eredmények elérését, majd meghatározta az idei év feladatait.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

ertekelo1

ertekelo2

ertekelo3

ertekelo4

ertekelo5

ertekelo6

ertekelo7

ertekelo8