Évértékelő – Orbán Viktor ellen tüntetett az Együtt

Akt.:
Budapest, 2017. február 10. Juhász Péter, az Együtt elnöke (k) pártja Évértékelő füttykoncert elnevezésű tüntetésén az I. kerületi Attila út és Apród utca kereszteződésében Orbán Viktor évértékelő beszéde előtt 2017. február 10-én.
Budapest, 2017. február 10. Juhász Péter, az Együtt elnöke (k) pártja Évértékelő füttykoncert elnevezésű tüntetésén az I. kerületi Attila út és Apród utca kereszteződésében Orbán Viktor évértékelő beszéde előtt 2017. február 10-én. - © MTI Fotó: Mohai Balázs
Budapest – Tüntetést tartott a miniszterelnöki évértékelő beszédre időzítve az Együtt a Várkert bazár közelében pénteken. A mintegy száz demonstráló fütyülve fogadta az Orbán Viktor előadására érkezőket.

Az Együtt azért fütyüli ki Orbán Viktort, mert értelmesen ma már nem lehet beszélni vele, újságíró kérdést nem tehet fel neki, politikussal nem vitázik – jelentette ki Juhász Péter pártelnök.

Az Együtt nyitott, egészséges társadalmat szeretne. Ugyanis közösen kell az országos sikeressé tenni, mert magunk is csak akkor leszünk sikeresek – tette hozzá.

Szigetvári Viktor, az Együtt Országos Politikai Tanácsának elnöke a demonstráción arról beszélt, hogy mind a 106 egyéni választókerületben egy ellenzéki jelöltnek kell szemben állnia a Fidesz jelöltjével, az Együtt ezt támogatja.

A politikus hangsúlyozta: azért lehet pénz múzeumi negyedre, olimpiára és új atomerőműre, mert Orbán Viktor nem költ modernizációra, oktatásra és egészségügyre.

Hajdu Nóra, a párt alelnöke úgy vélekedett: Magyarország ellensége nem Európa, hanem a saját miniszterelnöke.

– MTI –További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek