Friss hírek

2009.11.06. 15:39

Több mint 250 munkahelyen lettek fittebbek az alkalmazottak

<p>Csaknem kétezren vettek részt idén a Közösen-könnyebben versenyen. Immár harmadik alkalommal rendezték meg a munkahelyi életmódváltó programot, és a válság ellenére többen jelentkeztek mint az elsõ két évben együttvéve- mondta a Független Hírügynökségnek Monspart Sarolta, az Országos Egészségfejlesztési Intézet Életmód Osztályának vezetõje. Hozzátette, hogy több mint 250 munkahelyrõl jelentkeztek csapatok, az ország minden megyéjébõl.</p>

Egy szolnoki csapat lett az elsõ, a második és a harmadik helyen pedig egy-egy fõvárosi munkahely végzett- mondta Monspart Sarolta. Három különdíjat is kiosztottak, díjazták például a legfittebb minisztériumot és azt a csapatot is, amely a leginkább összekovácsolódott. 73 fõvárosi csapat jelentkezett, és vidéken is aktívak voltak a munkahelyek, 180 csapat jelentkezett, minden megyébõl voltak indulók.

A fittségi index alapján pontozták a résztvevõket. Ez egyrészt abból áll, hogy melyik csapatban fogytak a legtöbbet a féléves verseny alatt, és abból, hogy kik lettek a legenergikusabbak, legterhelhetõbbek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!