Friss hírek

2010.10.09. 18:34

Feloldották az útzárt, egy tízéves ikerpár is megsérül a fábiánházi balesetben

<p>Befejeződött a helyszínelés, már nincs útzár Fábiánházánál, ahol tizenegyen sérültek meg, amikor egy kisbusz és egy autó karambolozott szombat délután. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei balesetben egy tízéves kislány életveszélyesen megsérült, őt mentőhelikopterrel szállították a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórházba. Ikertestvére és még egy felnőtt súlyos, a többiek könnyebb sérüléseket szenvedett.</p>

A korábbi hírek tíz sérültről szóltak, és arról, hogy mindhárom súlyos sérültet mentőhelikopter vitte kórházba. Pápai György, a regionális mentőszolgálat orvosigazgatója a Független Hírügynökségnek elmondta: az életveszélyesen sérült kislányt mentőhelikopterrel, testvérét mentővel szállították a nyíregyházi kórházba. A balesetben még nyolc felnőtt sérült meg, egy súlyosan, a többiek könnyebben. Őket a mentők a mátészalkai kórházba szállították két sérült kivételével, akiket a helyszínen láttak el.

A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. A helyszínelés és mentés idején teljes útzár volt, de már feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!