Európa Liga – DVTK: Debreceni akadály

Akt.:
Amennyiben továbbjut a DVTK az EL 2. fordulójában, abban az esetben akár Nyíregyháza is lehet "hazai" pálya a piros-fehéreknek
Amennyiben továbbjut a DVTK az EL 2. fordulójában, abban az esetben akár Nyíregyháza is lehet "hazai" pálya a piros-fehéreknek - © Fotó: Homoky György
Debrecen, Miskolc – Az csak pont két hét múlva fog kiderülni, hogy a Diósgyőr érintett lesz-e az Európa Liga 2. fordulójában, hiszen ekkor játsszák Máltán a Birkirkara FC – DVTK visszavágót (19.30-tól), de az már most biztosnak tűnik, hogy amennyiben a piros-fehérek jutnak tovább, a második körre kisorsolt párharc visszavágóját biztosan nem tudják Debrecenben megrendezni.

A Nagyerdei stadionban ugyanis az aktuális játéknapon, július 24-én egy zenei fesztivált tartanak. Így továbbjutás esetén két lehetősége lesz a DVTK-nak: vagy felcseréli a pályaválasztói jogot a Veris Chisinau (moldovai) – Litex Lovech (bolgár) párharc győztesével, és július 17-én játssza pályaválasztóként az EL meccsét, és a visszavágó lesz idegenben, vagy új helyszínt keres, ahol újra járják a mostani, ,,hogyan rendezzünk más helyszínen nemzetközi tétmeccset” sulit a diósgyőri klub alkalmazottai. Az új helyszínként szóba jöhető városok: Nyíregyháza és Budapest (a Ferencváros vagy az Újpest stadionja).

ÉM

Kísérje el a DVTK csapatát Máltára, kösse egybe nyaralással a szigetországi kiruccanást! Szállásajánlatok már 34.200Ft-tól a Szerviz Iroda kínálatában! (X)


Kapcsolódó cikkek:

A DVTK vs Birkirkara beharangozó videója

Az alábbi videóval biztatunk mindenkit, hogy aki csak tud, legyen ott élőben az Európa Liga selejtező mérkőzésen, Debrecenben. tovább »

DVTK vs. Birkirkara: Vonatos hazaút Debrecenből

Debrecen, Miskolc – Azoknak a drukkereknek, akik nem kocsival szeretnének utazni a jövő heti, debreceni EL meccsre, a DVTK a hazautazásra vonat indítását szervezi. tovább »

DVTK vs. Birkirkara – A neten hamarabb lehet jegyhez jutni

Miskolc – Valószínűleg senki nem fog lemaradni a DVTK ,,hazai” meccséről, mert nagy a Nagyerdei stadion. tovább »

DVTK vs. Birkirkara – Jegyinformációk a debreceni meccsre

Július 3-án 20 óra 30 perckor, Debrecenben, a Nagyerdei stadionban fogadja a DVTK a máltai Birkirkara FC-t, az Európa Liga 1. fordulójában. A mérkőzést már 1500 Ft-os belépő megváltásával is láthatják szurkolóink! tovább »

DVTK vs. Birkirkara: A kezdési időpontok

Kedden délig kellett eljuttatniuk az Európa Liga 1. fordulójában szereplő csapatoknak az UEFÁ-hoz, hogy mikor és hol rendezik meg a meccseiket. tovább »
Sporthírek