Friss hírek

2009.02.13. 09:37

LABDARÚGÁS: A Milan újabb ajánlatot tett Beckhamért

<p>Az AC Milan egy újabb ajánlatot készül tenni a Los Angeles Galaxy középpályásáért, David Beckhamért, aki jelenleg az olasz alakulatban játszik kölcsönben. A The Sun című brit bulvárlap értesülései szerint a piros-feketék 11,6 millió eurót ajánlanak az angol játékosért.</p>

A 33 éves klasszis januárban érkezett Milanóba, hogy addig is edzésben legyen, amíg az amerikai bajnokság szünetel, valamint, hogy újra elnyerje az angol válogatott szövetségi kapitány, Fabio Capello bizalmát.

Beckhamnek márciusban kellene visszatérnie a tengerentúlra, de annyira kellemes benyomást tett a Milan vezetőire, hogy a klub elnöke, Adriano Galliani most minden erejével azon dolgozik, hogy hosszab időre lekötelezze a középpályást.

Az olasz sztárcsapat korábban már tett egy 5 millió euró körüli ajánlatot, de a Galaxy vezetői ezt visszautasították. Így vagy úgy, de az amerikaiak mindenképpek szeretnék gyorsan lezárni a Beckham-ügyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!