EURO-2016 – Videó: Marseille-ben folytatódtak a rendbontások

Akt.:
Marseille-ben folytatódtak a rendbontások
Marseille-ben folytatódtak a rendbontások
Marseille – A francia-román mérkőzés, a labdarúgó Eb párizsi nyitótalálkozója után Marseille-ben késő éjjel és hajnalban is folytatódtak az összecsapások radikális szurkolók és a francia rendfenntartó erők között.

A második napja tartó rendbontások kezdeményezői a város régi kikötőjében randalíroztak, a rendőröknek könnygázt is be kellett vetniük az agresszív, s többnyire ittas drukkerek megfékezésére, akik között oroszok és franciák is voltak.

Korábban, csütörtök este és péntek délután már történtek rendbontások Marseille-ben, több tucatnyi futballszurkoló csapott össze rendőrökkel, akik könnygáz alkalmazásával vették elejét a helyzet súlyosbodásának.

A dél-francia nagyvárosban – amelyben az angol és az orosz labdarúgó-válogatott ma este Európa-bajnoki mérkőzést vív – csütörtök éjszaka is volt összetűzés. Akkor mintegy 200 huligán verekedett össze, ám a készenléti rendőrök hamar közbeléptek.

– MTI –


Videó: Angol futballhuligánok balhéztak Marseille-ben

A rendfenntartóknak elsősorban angol futballszurkolókkal gyűlt meg a bajuk a dél-francia kikötővárosban, ahol szombaton 21 órakor Anglia–Oroszország mérkőzést rendeznek.

Forrás: euronews.com.


Fotók: Angol futballhuligánok balhéztak Marseille-ben

Forrás: mirror.co.uk.


EURO-2016 – Újabb összecsapás Marseille-ben

Marseille – Pénteken késő délután ismét rendbontás történt Marseille-ben, több tucatnyi futballszurkoló csapott össze rendőrökkel, akik könnygáz bevetésével fékezték meg őket.

EURO-2016 – Videó: Angol és orosz szurkolók csaptak össze Marseille-ben

Marseille – Angol és orosz szurkolók csaptak össze csütörtökön éjszaka Marseille-ben, a rendőrség könnygáz bevetésével tudott rendet tenni.
hirdetés


hirdet�s